Erfaren revisor søges til ViaCount

Vi oplever en pæn tilgang af kunder og søger derfor en erfaren revisor til vores kontor i Toftlund.
Vi tilbyder et spændende og selvstændigt arbejde med gode udviklingsmuligheder og frie rammer til at planlægge din arbejdsdag. Du får ansvaret for at servicere egne kunder med varierende opgaver inden for revision, regnskab, rådgivning og skat. Ud over egne kunder vil du også indgå i løsning af opgaver på andre kunder.
Du bliver i dit daglige arbejde støttet af erfarne kollegaer og af førende elektroniske værktøjer inden for bogføring, regnskabsudarbejdelse, kvalitetsstyring og skat.
Du vil referere til registreret revisor og dine primære arbejdsopgaver er:
·          Regnskabsudarbejdelse
·          Revisionsopgaver
·          Rådgivning i bred forstand
·          Skat
Om dig
Du har min. 4-7 års praktisk erfaring fra revisorfaget, herunder erfaringer med revision. Endvidere er en teoretisk baggrund som HD-R eller cand.merc.aud. en fordel, men ikke et krav.

Som person er du:
·          Selvstændig og tager initiativ og ejerskab for opgaverne og du leverer som aftalt og gerne mere til
·          Løser opgaverne med begejstring og indlevelse
·          Lyttende og ved, hvornår du skal sige til og fra
·          Struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst
·          Åben, ærlig, tillidsskabende og evner at indgå og pleje nære kunderelationer
·          Er udadvendt og en god kommunikator

Derudover har du gerne (ikke et krav) erfaring med Dynamics C5, E-conomic, Magnus Årsafslutning, Magnus Revision og Magnus Skat Nova.

Du tilbydes
En stilling i en ung og dynamisk organisation, hvor du kan være med til at præge udviklingen. ViaCount har en flad organisation, hvor der er kort vej fra ide til handling. Vi har en åben og ærlig omgangstone med respekt for hinandens forskelligheder og styrker.

Vil du vide mere
Om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte formand for bestyrelsen, Erik Lydiksen 30332889, eller  registreret revisor, cand.merc.aud. Bjarne Hjulmand på 60612700.

Ansøgningsfrist
Send dit CV til formand for bestyrelsen Erik Lydiksen ely@slf.dk hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

ViaCount er et regionalt revisions- og rådgivningsvirksomhed med kontorer i  Toftlund og Vojens som har fokus på det Syd- og Sønderjyske marked. Vi medvirker til at skabe udvikling og vækst hos vores kunder ved at give vores kunder frihed til fokus på kerneforretningen. ViaCount er et Registreret Revisionsselskab og er medlem af FSR – Danske revisorer.